top of page

Rólunk

Az alapítvány életében 2011 őszén vezetőség csere történt, melynek első lépéseként az új vezetőség közhasznú státuszba emelte a szervezetet, hogy még jobban, még hatékonyabban tudjuk az előbb felsorolt célokat és feladatokat megvalósítani, valamint 3 fő konkrét területet és célcsoportot jelöltünk meg, ahol az alapítvány meg tudja valósítani a céljait és feladatait:

 

 - Az első terület a tömegbázis kialakítása. A tavalyi évben és az idén is a Bozsik Egyesületi Programban szerepelünk, valamint három utánpótláscsapatunk a pest megyei bajnokságokban szerepel. A célunk, hogy évről évre több korosztályt is bevonjunk a képzésünkben, ezzel is lehetőséget biztosítva minél több gyermek sportolásához, a labdarúgás nagyobb tömegbázisának a kialakulásához!

 

- A második terület az iskolai diáksport segítése, támogatása, mellyel a nehéz anyagi helyzetben lévő iskolák sportéletét szeretnénk jobbá, minőségibbé tenni. Itt elsősorban az iskolák felszereltségét szeretnénk jobbá tenni, labdákkal, mezekkel, különböző sportszerekkel.

 

- A harmadik terület a grassroots labdarúgás népszerűsítése. A célunk egy olyan lakótelepi fociterület, grund kialakítása, ahol teret tudunk adni a kispályás szabadidős labdarúgásnak, valamennyi korosztályt ideértve, a legkisebbektől a veteránokig.

 

                                                                                      

fsa_logoweb.jpg
fsa_logoweb.jpg
bottom of page